Regulamentul de mai jos se aplica tuturor membrilor comunitatii RaspunsulTau.ro. Recunoastem valoarea opiniilor tale asa ca incercam sa avem grija ca ea sa fie reprodusa cat mai corect in cadrul studiilor la care participi.
 

 • Pentru a putea participa la studii pe care noi le propunem si a beneficia de recompensele oferite (puncte, participare la tombole, rezultatele studiului la care ai participat sau donatii catre fundatii caritabile in numele tau) este necesara inscrierea in comunitatea de respondenti RaspunsulTau.ro
 • Fiecare tip de studiu pe care ti-l propunem presupune un numar de puncte comunicat inaintea inceperii studiului.
 • Numarul de puncte aferent fiecarui chestionar depinde de topicul studiului, de durata, complexitatea si lungimea sa.
 • Numarul de puncte aferent studiilor la care participi este alocat automat.
 • Chestionarele completate fara respectarea pasilor stabiliti (ex. completarea unor campuri cu siruri de caractere indescifrabile de tip "asdfg", oferirea unor raspunsuri rapide si inconsistente, injurii, completarea unor date personale false etc.) vor fi invalidate iar numarul de puncte aferent precum si alte optiuni ce tin de studiul respectiv nu vor fi actualizate in contul membrului RaspunsulTau.ro. In situatia in care acest fenomen este repetat cu ocazia diverselor studii pe care le organizam, respondentul va fi exclus din comunitatea RaspunsulTau.ro si anuntat de acest lucru prin intermediul unui e-mail. Toate informatiile privind datele sale personale si numarul de puncte acumulat vor fi sterse definitiv.
 • Invitatiile adresate membrilor comunitatii RaspunsulTau.ro sunt adresate nominal si nu implica participarea altor persoane in afara celei care este detinatorul de drept al respectivei adrese de e-mail. In cazul in care cercetatorii eResearch clasifica acest raspunsuri drept invalide toate informatiile privind modalitatile de recompensare nu sunt transmise posesorului acelei adrese.
 • Toti castigatorii vor fi anuntati pe site-ul Raspunsul Tau in sectiunea Castigatori si premii alaturi de poza lor si testimonial
 • Pentru a putea folosi punctele pentru preschimbarea lor in premii e nevoie sa indeplinesti doua conditii: sa ai 500 de puncte si sa ai  profilul extins completat.

  Pana la acumularea unui numar de 500 de puncte nu poti folosi punctele decat pentru participarea la tombola curenta, tombola studiului la care ai dus pana la capat un chestionar.

 • eResearch Corp. isi rezerva dreptul de a limita drepturile de utilizare a conturilor de pe RaspunsulTau.ro in cazul unor comportamente neadecvate inclusiv, dar fara a se limita la actiuni care pot aduce prejudicii detinatorului platformei sau altor membri, utilizarea in cadrul profilului informatii neadevarate sau a conturilor inactive.

 • Exista doua modalitati prin care membrii Raspunsul Tau.ro pot intra in posesia premiilor:

1. Trebuie sa ne trimita prin email o copie dupa buletin (scanata sau fotografiata) pentru intocmirea procesului verbal, iar apoi se va face expedierea premiului la adresa mentionata.
2. Sa se prezinte personal la sediul eResearch (Str. G-ral Dimitrie Salmen, nr. 20, sector 2, Bucuresti) cu buletinul pentru a ridica premiul., in termen de 7 zile lucratoare
 
 • Conditiile obligatorii pentru a intra in posesia premiilor sunt: confirmare intentiei de a intra in posesia premiului in termen de 3 zile lucratoare de la momentul in care este anuntat si expedierea, prin e-mail, in termen de 7 zile lucratoare de la primirea premiului, a unei poza cu el si cu premiul, alaturi de un testimonial despre experienta de membru al RaspunsulTau.ro. Daca nu sunt respectate aceste conditii, eResearch isi rezerva dreptul de a reface tombola si de a solicita returnarea premiului.
 • Pentru mai multe informatii privind sistemul de recompensare te invitam sa accesezi paginile Avantaje si Intrebari frecvente.
Iti multumim pentru ca respecti regulamentul! :)